Beboerinformation

Ekstra nøgle

Det er praktisk, at der findes en ekstra nøgle til Deres lejlighed hos en anden beboer, således der i nødstilfælde (sprængning af rør, vandskade osv.) kan skaffe sig adgang til Deres lejlighed, hvis De er bortrejst eller lign.

For Deres egen skyld kan det også være en god idé at have en ekstra nøgle hos familie eller bekendte i nærheden i tilfælde af, at De mister Deres nøgle eller låser Dem ude.

Bestyrelsen har ikke adgang til beboernes lejligheder. Såfremt de ønsker opbevaring af nøgle hos en af bestyrelsens medlemmer kontakt da pågældende på mail eller telefon.

Nøgle til gården

Ved henvendelse til Sølvtorvets Værktøjsmagasin, kan man købe en nøgle der virker til alle fællesporte i Sølvgade. Der skal blot fremvises sygesikringskort, som bevis for at man bor i en af ejendommene der hører til Gårdlauget.

Porten i Sølvgade 104 er der en lille metalplade i højre side med et nøglehul, som man kan sætte fællesnøglen i og dreje (hold ca. 2-3 sek.), så åbner porten.

 

Husdyr

Der kræves tilladelse til at holde husdyr (hunde og katte). Eksotiske husdyr samt særlige hunderacer (de såkaldte kamphunde/muskelhunde) må ikke forefindes i AB Søbo. Send en mail for at ansøge om tilladelse under kontakt.

 

Navneskilte

Alle beboere skal sørge for, at der bliver sat et navneskilt (metal, porcelæn, plast el. lign.) med tydeligt navn på egen hoveddør.

Papirlapper og dymostrimler accepteres ikke.

Ved udskiftning af navneskilt på udendørs dørtelefon og postkasse skal De kontakte bestyrelsen.

 

Støj og fester

Det henstilles til, at der ikke spilles høj musik eller er anden form for støj efter kl. 22.00.

Hvis man skal holde fest eller lign., hvor man ved der kommer lidt ekstraordinær støj, bør man advisere de øvrige beboere i opgangen i god tid med et opslag på tavlen og i øvrigt skrue ned for musikken senest kl. 24.

I det hele taget opfordres beboerne til at tage hensyn til hinanden, da der i vores ejendom som bekendt er meget lydt.

Se også Gældende husorden.

 

Vaskemaskiner

Det er tilladt at installere vaskemaskine i lejligheden, men brug den med omtanke jf. tidligere afsnit omkring støj.

Se også Gældende husorden.

 

Affald og affaldssortering

Bemærk venligst at vi er blevet pålagt affaldssortering af Københavns Kommune.

Der må ikke stå skraldeposer på hverken for- eller bagtrappe.

 

Storskrald

Der henvises til gårdlaugets hjemmeside www.1307.dk

Fodring af fugle er forbudt

Det er forbudt at fodre fugle i gården, da det tiltrækker rotter.